Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bella

25. 3. 2011

bela.jpg      Jméno : Bella

      Datum narození : 1987

      Datum "úmrtí" : 2006

      Místo narození : Forks

      Partner : Edward

      Schopnost / vlastnost : Psychický štít

 

 

Bella se narodila ve Forks, ale její matka a otec se rozvedli, když jí bylo šest měsíců. Většinu svého dětství strávila v Kalifornii a později ve Phoenixu v Arizoně, kde nebyla velmi oblíbená a nikdy neměla pocit, že zapadla. Je příšerně nemotorná a pro své vlastní dobro se pokouší vyhýbat sportu a tanci.

Když se její matka znovu vdala, Bella se rozhodla vrátit zpět do Forks, aby žila se svým otcem. Bella se cítila trochu provinile, že její matka kvůli ní nemůže trávit tolik času cestováním se svým novým manželem, a tak dobrovolně, ale ne nadšeně, přestěhovala k tátovi. Ten ji koupil náklaďáček od Billyho Blacka a snažil se, aby se ve svém novém domově cítila příjemně.

Ve škole byla Bella přijata s velkým zájmem a hned se spřátelila s několika lidmi. Poprvé spatřila Edwarda a jeho rodinu při přestávce na oběd a bylo ji řečeno, že se obvykle straní společnosti. Na hodině biologie byla Bella přinucena posadit se vedle Edwarda, protože to bylo jediné neobsazené sedadlo ve třídě. Reagoval na ni podivně, způsobil tím, že si myslela, že ji nenávidí. Nebyli to ani dva týdny poté, když se Edward vrátil do školy a Bella se s ním mohla pořádně seznámit.

Po nějakém čase, Bella odhalí Edwardovo tajemství a přijme jej jako upíra. Několikrát ji zachrání život a to způsobí, že se jeho posláním stane udržovat ji mimo nebezpečí. Dvojice se do sebe zamiluje, přestože je všechno proti nim. Bella se stává obětí Jamese a je zachráněna, když se Edward napije její krve a zabrání jedu rozšířit se po těle.

Na své osmnácté narozeniny se Bella řízne o papír a je vystavena obrovskému nebezpečí u Cullenů doma. Kvůli tomu se jí Edward rozhodne opustit. Bella přežívá v téměř strnulém stavu týdny potom a jen tak tak zvládne chodit do školy a do práce. Rozhodne se riskovat, aby "uslyšela" Edwardův hlas a získá pomoc - Jacoba Blacka v přestavování motocyklu. Z těch dvou se stanou velmi dobří přátelé, dříve než se Jackob přidá do "kultu". Bella se dozví, že on a ostatní náctiletí Quileutští kluci jsou vlkodlaci.

Když se Alice vrátí do Forks, poví Belle, že si Edward myslí, že je mrtvá a má v úmyslu se zabít. Ty dvě podnikají cestu do Itálie, kde ho zastaví a jsou zadrženi Voltoriovými (něco jako upírská královská rodina). Vrátí se do Forks se slibem, že se z Belly stane upír. Doma, Edward souhlasí se přeměnou Belly, pokud se za něj nejdříve provdá.

Na líbánkách splodili dceru Renneesme. Bella odmítla potrat a pomocí Rosalie
, která se stala její přítelkyní, jí přívedla na svět. Při porodu jí Edward proměnil protože umírala.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář